Lista mea de bloguri

miercuri, 23 februarie 2011

If I could turn back time

     De cate ori nu ne-am trezit zicandu-ne: "Daca as putea da timpul inapoi!". Dar gandeste-te bine. Chiar ai vrea? Chiar crezi ca ai face ceva diferit? Chiar crezi ca este o solutie? Trebuie sa faci astfel incat sa inveti din greseli! Invatati, invatati, invatati! Din greselile voastre si ale altora. Nu putem schimba trecutul, dar putem schimba viitorul! Putem crede ca vom avea un viitor stralucit si putem face multe ca sa devina unul remarcabil! Putem face absolut tot ceea ce dorim!... de acum inainte! :D. Poti recupera in fiecare zi macar cate o faramitura din trecut, poti sa te bucuri mai mult, sa plangi mai mult, sa razi mai mult, sa te joci mai mult, sa dansezi mai mult... de acum inainte!
    Putem face ABSOLUT ORICE, doar timpul inapoi nu il putem da. Nici nu ai nevoie! Tot ce trebuie sa faci este sa traiesti prezentul cat mai din plin. Asadar strecoara in fiecare zi o rugaciune, un zambet, o mangaiere, o atingere, un sarut, o pagina de carte, o lacrima in plus si astfel... poti recuperat din timpul pierdut.
     Fiecare clipa care trece, nu se mai intoarce. Daca iti pare rau ca a trecut, umple-o cu dragoste pe cea care urmeaza! Nu mai lasa de azi inainte sa treaca timpul degeaba. Acum poti schimba ceva!
      Puterea este in sufletul tau si in mainile tale!!! Esti propriul tau fauritor acum! Arata-ti talentul de artist! E momentul tau sa arati ca poti realiza o opera remarcabila! Iar opera esti chiar tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu